Keittiökalusteet helposti ja luotettavasti!

Meiltä laadukkaat keittiökalusteet, kodinkoneet, altaat, hanat, valaisimet sekä asennukset.

Keittiökalusteiden rungot

Käytämme laadukkaita kotimaisia kalusterunkoja, joista löytyy tällä hetkellä 41 värivaihtoehtoa. Kalusterunkojen paksuus on 18mm ja reunalistoituksessa käytetään 1,0mm paksua laadukasta abs -reunalistaa, joka ei irtoa eikä rispaannu. Keittiökalusteiden runkovärit löydät täältä.

Kosteudenkestävät keittiökalusteet

Allaskaapit ja astiankuivauskaapit ovat vakiona kosteudenkestävää kalustelevyä. Halutessasi saat kaikki keittiökalusteesi kosteudenkestävänä lisähintaan.

Saranat ja laatikot

Eurooppalaisten tunnettujen valmistajien tekemät mekanismit ovat varma valinta keittiökalusteisiin. Tyylikkäät Grass Vionaro laatikot saat grafiitinharmaana tai valkoisena. Samaan runkokiskoon on mahdollista tehdä vaikka tammi- tai koivulaatikot lasireunoilla. Saranat ovat Grass Tiomos merkkiset integroidulla sekä säädettävällä vaimennuksella.

Lisävarusteet ja vetimet

Lisävaruste- sekä vedinvalikoima on laaja ja niihin voit tutustua seuraavissa osoitteissa:
www.savo.fi
www.hahle.fi
www.helakeskus.fi
www.helatukku.fi

Kalusteovet

Keittiökalusteiden ovet tulevat luotettavilta kotimaisilta valmistajilta kuten Josadoor sekä Kensapuu. Kotimaisten kohokuvioitujen melamiiniovien värit löydät täältä.

Työtasot

Työtasovaihtoehtoja on paljon: laminaattitasot, öljyvahatut puutasot, kivitasot, kvartsitasot sekä keraamiset tasot.

Liesituulettimet ja valaisimet

Savon laajasta liesituuletinvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva malli. Savon laadukkaat ja tehokkaat led-valaisimet ovat erityisesti suunniteltu keittiön valaistukseen.

Kodinkoneet

Saat myös kodinkoneet kauttamme keittiöremontin yhteydessä, yhteistyökumppanimme on Expert.

Suunnittelu ja mittakäynti

Pyydä ilmainen suunnittelu/mittakäynti, niin suunnitellaan yhdessä uudet keittiökalusteet ja sovitaan joko avaimet käteen keittiöremontista tai sitten voit tehdä osan remonttitöistä itse.

Keittiöremontti luotettavasti

Teemme kirjallisen sopimuksen kaikista remonttiin liittyvistä työvaiheista ja tarvikkeista. Sovimme myös aikataulun joka pitää. Hyödynnä Kotitalousvähennys!

Hintataso ja kilpailukyky

Edustamamme keittiökalusteet on laadukkainta tavaraa mitä markkinoilta löytyy. Hintataso on kuitenkin erittäin kilpailukykyinen, johtuen yrityksemme tehokkaasta toimintamallista ja pienestä kulurakenteesta. Kannattaa kysyä tarjous!

Rahoitus

Nordean Joustorahoitus on hyvä vaihtoehto maksaa keittiöremonttia osamaksulla.

Rahoitustarjous

Tee kaupat nyt, maksa ostoksesi takaisin Joustorahoituksella jopa 20 tasaerässä.

Avatessasi uuden Joustorahoituksen, saat ensiostolle jopa 20 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaeräajalta ainoastaan tilinhoitomaksun 7 euroa/kk. Joustorahoituksen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Tarjous on voimassa toistaiseksi.  Lue lisää...

Valitse luotettava keittiöremontin tekijä

Toimitamme ainoastaan laadukkaita keittiökalusteita ja oheistuotteita sekä hoidamme työt sopimuksen mukaan eli jos haluat remonttisi onnistuvan kerralla, ota yhteyttä!

Meiltä myös:

  • kylpyhuonekalusteet
  • wc-kalusteet
  • liukuovikomerot
  • ovien vaihto remontit
  • kalusteasennukset
  • huoneistoremontit
  • keittiökalusteet