Ovien vaihto keittiöön!

Keittiökaappien ovien vaihto on nopea ja edullinen tapa uudistaa keittiösi ilmettä verrattuna kokonaiseen keittiöremonttiin. Mittatilauksena saat  sopivat ovet keittiöösi, katso hintaesimerkit!

Paljonko oviremontti maksaa ja kauanko se kestää?

Keittiön oviremontin hinta muodostuu ovien määrästä, ovimallista/materiaalista, asennuksista ja vaihdetaanko myös laatikoita ym. Useasti kokonaiskustannukset on välillä 1000-3000€. Asennukselle varataan aikaa useimmiten 1-3 päivää riippuen mitä kaikkea uusitaan.

Nyt keittiön oviremontti edullisesti!

Laadukkaat kotimaiset mittatilausovet 1,0mm paksulla abs-reunalistalla, valmistettuna mittojen mukaan. Yli kolmekymmentä värivaihtoehtoa esim. kiiltävä valkoinen ja paljon erilaisia puusyykuvioita. Hintaryhmiin 3.-5. kuuluu maalattuja MDF-ovia, katso tarjousmallit!

Esimerkkihinta:
Yhteensä 13kpl erikoismittaisia keittiökaapinovia ( ei komeron ovia ) ja 5kpl erikoismittaista laatikon etulevyä. Uudet Grass Tiomos saranat integroidulla vaimentimella, uudet perusvetimet ( max 4€/kpl ), toimitettuna kotiisi. Alla mainitut hinnat sisältävät tarkistusmittauksen ja esittelykäynnin Pirkanmaan alueella. Ovimallit nähtävillä myymälässä osoitteessa Mäkikatu 80, Tampere.

Tarjoukset voimassa toistaiseksi!

Esimerkkihinnat:

 • HR1. perusvalkoisella kaapinovella 980€
 • HR2. puusyykuvioidulla ovella 1190€
 • HR3. kiiltävä valkoinen ovi 1440€ ja seuraavat maalatut 16mm paksut MDF-ovet: Sara sileä R2 ja R6, Neilikka, Esikko, Virna, Raita, Sara-pystyura sekä Krassi kaariura
 • HR4. Vita, Tyrni, Nata, Ratamo, Malva sekä Minttu 1590€ 
 • HR5. Viola vediuraovi, Hilla, Helpi ja Lakka 1850€

- Tarjousovien värit löydät täältä: TARJOUSOVET SEKÄ RUNKOVÄRIT

Asennustarjous 1. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan alueella edellämainituille tarjousoville 350€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Asennustarjous 2. Pirkanmaan ulkopuolella oleviin kohteisiin ( n. 250km säteellä tampereelta ) asennustarjous 480€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Rahoitustarjous

Tee kaupat nyt, maksa ostoksesi takaisin Joustorahoituksella jopa 20 tasaerässä.

Avatessasi uuden Joustorahoituksen, saat ensiostolle jopa 20 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaeräajalta ainoastaan tilinhoitomaksun 7 euroa/kk. Joustorahoituksen muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Lue lisää...

Työtasot, välitila ja valaistus

Ovien vaihto remontin yhteydessä kannattaa miettiä myös pöytätasojen sekä välitilalaatoituksen uudistamista tai vaihtamista esim. välitilalasiin tai laminaattiin.

Välitilaan sopii myös erinomaisesti uusi Aluco sisustuslevy, josta löydät lisää tietoa osoiteesta www.helakeskus.fi

Valaistus voidaan toteuttaa esimerkiksi laadukkailla led-valaisimilla. Valaisinmalleja löydät osoitteesta www.savo.fi

Keittiön ovimallit

Myymälä

Ovimalleja, tasomalleja ja värimallit välitilamateriaaleista ym. löytyy myymälästämme osoitteesta Mäkikatu 80, TAMPERE

Ilmainen mitta / suunnittelukäynti remonttikohteessa

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarkistusmittaus Tampereella ja ympäristökunnissa.

Teemme ovienvaihtoremontteja n. 250km säteellä Tampereesta. Jos asut Pirkanmaan ulkopuolella niin ota mitat ovistasi ja pyydä tarjous sähköpostilla... Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vesa Silvola 050-3100 280

Meiltä myös:

 • keittiökalusteet
 • kylpyhuonekalusteet
 • wc kalusteet
 • keittiön mittatilausovet
 • komeroiden oviremontit mittatilaustyönä
 • kaikki kalusteasennustyöt