Kaapin ovet mittojen mukaan: Täydellinen ratkaisu keittiöön

Paljonko oviremontti maksaa ja kauanko se kestää?

Keittiön oviremontin hinta muodostuu ovien määrästä, ovimallista/materiaalista, asennuksista ja vaihdetaanko myös pöytätasot, välitilalevyt, laatikot ym. Useasti kokonaiskustannukset on välillä 1500-4500€. Asennukselle varataan aikaa useimmiten 1-3 päivää riippuen mitä kaikkea uusitaan. Mikäli haluat uuden keittiön ilman suurta remonttia, ota heti yhteyttä!

Nyt keittiön ovien vaihto edullisesti!

Laadukkaat kotimaiset kalusteovet 1,0mm paksulla abs-reunalistalla, valmistettuna mittojen mukaan. Yli kolmekymmentä värivaihtoehtoa: kiiltävä valkoinen ja paljon erilaisia puusyykuvioita. Hintaryhmiin 3.-5. kuuluu maalattuja MDF-ovia, katso tarjousmallit!

Esimerkkihinta: Yhteensä 13kpl keittiökaapinovia ( ei komeron ovi ) ja 5kpl laatikon etulevyä. Uudet Grass Tiomos saranat integroidulla vaimentimella, uudet perusvetimet ( max 4€/kpl ), toimitettuna kotiisi. Alla mainitut hinnat sisältävät tarkistusmittauksen Pirkanmaan alueella.

Ovimallit nähtävillä myymälässä osoitteessa Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. Esillä noin 100 erilaista ovimallia. Soita 0503100280 ja sovi heti aika tapaamiselle tai laita sähköpostia designkaluste@designkaluste.fi

Tarjoukset voimassa toistaiseksi!

Esimerkkihinnat:

Asennustarjoukset:

Asennustarjous 1. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan alueella edellä mainituille tarjousoville 490€. Asennuspaketin sisältö: ovet purettuna, uudet ovet sekä vetimet asennettuna. Matkakustannukset ja purkujätteen poiskuljetus sisältyy myös hintaan.

Asennustarjous 2. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan ulkopuolella oleviin kohteisiin ( n. 250km säteellä Tampereelta ) edellä mainituille tarjousoville asennustarjous 670€. Asennuspaketin sisältö: ovet purettuna, uudet ovet sekä vetimet asennettuna. Matkakustannukset ja purkujätteen poiskuljetus sisältyy myös hintaan.

Työtasot, välitila ja valaistus

Mikäli kalusteovet vaihdetaan niin samassa yhteydessä voidaan miettiä myös pöytätasojen sekä välitilalaatoituksen uudistamista tai vaihtamista esim. välitilalasiin tai laminaattiin.

Tasovärejä sekä välitilalevyjä löytyy täältä.

Välitilaan voit valita laatan tilalle myös laminaattilevyn tai Aluco sisustuslevyn, josta löydät lisää tietoa osoiteesta https://www.helatukku.com/tuoteryhma/sisustuslevyt/

Valaistus voidaan toteuttaa esimerkiksi laadukkailla led-valaisimilla. Käytämme laadukkaita Savon ja Häfelen LED-valaisimia. Valitse valon sävy 3000K tai 4000K.

Keittiön ovimallit

Myymälä

Mallikeittiöitä, noin 100 erilaista ovimallia, tasomalleja ja värimallit välitilamateriaaleista ym. löytyy myymälästämme osoitteesta Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. MYYMÄLÄ AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN. SOITA JA SOVI AIKA TAPAAMISELLE tai LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA designkaluste@designkaluste.fi

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen tarkistusmittaus Tampereella ja ympäristökunnissa.

Teemme ovienvaihtoremontteja n. 250km säteellä Tampereesta. Jos asut Pirkanmaan ulkopuolella niin ota mitat ovistasi ja pyydä tarjous sähköpostilla… designkaluste@designkaluste.fi

Vesa Silvola 050-3100 280

Meiltä myös:

  • keittiökalusteet
  • kylpyhuonekalusteet
  • wc kalusteet
  • keittiön mittatilausovet
  • komeroiden oviremontit mittatilaustyönä
  • kaikki kalusteasennustyöt

Uudista keittiösi ilme mittatilaustyönä tehdyillä ovillamme

Oletko unelmoinut keittiön ilmeen päivittämisestä? Meiltä saat mittatilaustyönä valmistetut kalusteovet, jotka sopivat täydellisesti keittiöön.

Miksi valita mittatilaustyönä tehdyt ovet?

Mittatilaustyönä tehdyt ovet antavat sinulle vapauden määritellä tarkalleen, millaiset ovet haluat. Oli valintasi mikä tahansa, meidän kalusteovemme sopivat täydellisesti keittiöön. Valikoimassamme on useita materiaaleja: maalattuja mdf-ovia, mikrolaminaattiovia, laminaattiovia, melamiiniovia, aidolla puuviilulla pinnoitettuja ovia sekä massiivipuu ovia. Löytyy matta pintaisia, puolihimmeitä ja kiiltäviä.

Laaja valikoima ovia keittiöösi

Valikoimamme kattaa laajan kirjon ovimalleja ja -tyylejä. Olipa valintasi moderni matta tai perinteinen valkoinen, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Meiltä saat keittiön ovet, jotka sopivat niin uusiin kuin vanhoihinkin keittiökalusteisiin. Kaapin ovet mittojen mukaan on järkevä ratkaisu vanhojen kalusteovien tilalle.

Mittojen mukaan räätälöidyt kalusteovet – helposti ja nopeasti

Ovien tilaaminen on tehty helpoksi. Ilmoita vain haluamasi mitat sähköpostilla sekä kalusteovien mallin ja saat ovet nopeasti tilauksen mukaisesti. Jos haluat keittiöön uudet kalusteovet mittauspalvelulla on sekin mahdollista Pirkanmaan alueella. Vaihto on nopeaa ja vaivatonta, eikä vaadi erityisiä työkaluja tai osaamista.

Kestävät ja tyylikkäät kalusteovet

Kalusteoviemme kestävyys on taattu. Valmistamme ovet laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät arjen kulutusta. Valitse oven pinta, matta tai kiiltävä, joka sopii keittiöösi ja elämäntyylisi. Valinta on sinun!

Vaihtoehtoja jokaiseen makuun

Olipa tyylisi mikä tahansa, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme ovia monissa eri väreissä ja viimeistelyissä. Voit valita ovien materiaalin, kuten MDF:n, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko maksaa keittiökaappien ovien vaihto?

Kustannuksiin vaikuttaa keittiön oven mallin valinta, valkoinen vai värillinen, onko oven pinta sileä vai kuvioitu. Oven runko- ja pintamateriaali vaikuttaa oven hintaan. Useasti kokonaiskustannukset on välillä 1500-4500€. Asennukselle varataan aikaa useimmiten 1-3 päivää riippuen mitä kaikkea uusitaan.

Voiko keittiön ovia ja kaappeja maalata?

Kyllä, mutta on tärkeää noudattaa asianmukaisia valmistelutoimenpiteitä. Valitse oikea maali materiaalin mukaan. Oven materiaali voi olla sellaista, jota ei kannata maalata, kuten kalvo-ovet.

Saanko kotitalousvähennyksen?

Saat hakea verottajalta kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta.

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy