Keittiökalusteet helposti ja luotettavasti!

Meiltä laadukkaat keittiökalusteet, kodinkoneet, altaat, hanat, valaisimet sekä asennukset. Halutessasi saat koko keittiöremontin helposti samasta paikasta avaimet käteen! Joskus on järkevää tehdä vähän kevyempi keittiöremontti vaihtamalla vain osa rungoista, ovet, tasot, välitila, valaistus… Tämäntyyppiseen keittiöremonttiin voit tutustua täällä.

Keittiökalusteiden rungot

Käytämme laadukkaita kotimaisia keittiökaluste runkoja, joista löytyy tällä hetkellä 34 värivaihtoehtoa. Kalusterunkojen paksuus on 18mm ja reunalistoituksessa käytetään 1,0mm paksua laadukasta abs -reunalistaa, joka ei irtoa eikä rispaannu. Keittiökalusteiden runkovärit löydät täältä.

Kosteudenkestävät keittiökalusteet

Allaskaapit ja astiankuivauskaapit ovat vakiona kosteudenkestävää kalustelevyä. Halutessasi saat kaikki keittiökalusteesi kosteudenkestävänä lisähintaan.

Saranat ja laatikot

Eurooppalaisten tunnettujen valmistajien tekemät mekanismit ovat varma valinta keittiökalusteisiin. Tyylikkäät Grass Vionaro laatikot saat grafiitinharmaana tai valkoisena. Samaan runkokiskoon on mahdollista tehdä vaikka tammi- tai koivulaatikot lasireunoilla. Saranat ovat Grass Tiomos merkkiset integroidulla sekä säädettävällä vaimennuksella.

Lisävarusteet ja vetimet

Lisävaruste- sekä vedinvalikoima on laaja ja niihin voit tutustua seuraavissa osoitteissa:
www.savo.fi
www.hahle.fi
www.helakeskus.fi
www.helatukku.fi

Kalusteovet

Keittiökalusteiden ovet tulevat luotettavilta kotimaisilta valmistajilta kuten Josadoor sekä Kensapuu. Kotimaisten kohokuvioitujen melamiiniovien värit löydät täältä.

Työtasot

Työtasovaihtoehtoja on paljon: laminaattitasot, öljyvahatut puutasot, kivitasot, kvartsitasot sekä keraamiset tasot.

Liesituulettimet ja valaisimet

Savon laajasta liesituuletinvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva malli. Savon laadukkaat ja tehokkaat led-valaisimet ovat erityisesti suunniteltu keittiön valaistukseen.

Kodinkoneet

Saat myös kodinkoneet kauttamme keittiöremontin yhteydessä, yhteistyökumppanimme on Expert.

Suunnittelu ja mittakäynti

Pyydä ilmainen suunnittelu/mittakäynti, niin suunnitellaan yhdessä uudet keittiökalusteet ja sovitaan joko avaimet käteen keittiöremontti tai sitten voit tehdä osan remonttitöistä itse.

Keittiöremontti luotettavasti

Teemme kirjallisen sopimuksen kaikista keittiöremonttiin liittyvistä työvaiheista ja tarvikkeista. Sovimme myös aikataulun joka pitää. Hyödynnä Kotitalousvähennys!

Hintataso ja kilpailukyky

Edustamamme keittiökalusteet on laadukkainta tavaraa mitä markkinoilta löytyy. Hintataso on kuitenkin erittäin kilpailukykyinen, johtuen yrityksemme tehokkaasta toimintamallista ja pienestä kulurakenteesta. Kannattaa kysyä tarjous!

Rahoitus

Nordean Joustorahoitus on hyvä vaihtoehto maksaa keittiöremontti osamaksulla.

Valitse luotettava keittiöremontin tekijä

Toimitamme ainoastaan laadukkaita keittiökalusteita ja oheistuotteita sekä hoidamme työt sopimuksen mukaan eli jos haluat remonttisi onnistuvan kerralla, ota yhteyttä!

Meiltä myös:

Avainlippu on hyvä merkki!

Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa.

Merkki antaa kuluttajille mahdollisuuden valita suomalainen vaihtoehto ja vaikuttaa omien ostopäätösten kautta omaan ja muiden ihmisten elämään. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteelle lasketaan kotimaisuusaste, joka on suomalaisten kustannus-ten osuus tuotteen omakustannehinnasta. Laskutoimituksessa huomioidaan esimerkiksi raaka-aineet, pakkaustarvikkeet, markkinointikustannukset ja rahoitus. Kotimaisuusaste voi vaihdella paljonkin riippuen esimerkiksi siitä, miten suuren osan kustannuksista raaka-aineet muodostavat, koska kaikkia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta. Siksi vähimmäisvaatimus on, että kotimaisuusaste on yli 50 prosenttia.

LISÄTIETOJA www.avainlippu.fi

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy