Ovien vaihto keittiöön ja muihin kiintokalusteisiin!

Keittiökaappien ovien vaihto on nopea ja edullinen tapa uudistaa keittiösi ilmettä verrattuna kokonaiseen keittiöremonttiin. Mittatilauksena saat  sopivat keittiön kaapin ovet, katso hintaesimerkit! Meiltä löytyy tietysti myös muiden kiintokalusteiden ovet: komeronovet, wc-kalusteiden ovet, kylpyhuonekalusteiden ovet ym…

Paljonko oviremontti maksaa ja kauanko se kestää?

Keittiön oviremontin hinta muodostuu ovien määrästä, ovimallista/materiaalista, asennuksista ja vaihdetaanko myös pöytätasot, välitilalevyt, laatikot ym. Useasti kokonaiskustannukset on välillä 1500-4500€. Asennukselle varataan aikaa useimmiten 1-3 päivää riippuen mitä kaikkea uusitaan.

Nyt keittiön ovien vaihto edullisesti!

Laadukkaat kotimaiset mittatilausovet 1,0mm paksulla abs-reunalistalla, valmistettuna mittojen mukaan. Yli kolmekymmentä värivaihtoehtoa esim. kiiltävä valkoinen ja paljon erilaisia puusyykuvioita. Hintaryhmiin 3.-5. kuuluu maalattuja MDF-ovia, katso tarjousmallit!

Esimerkkihinta: Yhteensä 13kpl keittiökaapinovia ( ei komeron ovia ) ja 5kpl laatikon etulevyä. Uudet Grass Tiomos saranat integroidulla vaimentimella, uudet perusvetimet ( max 4€/kpl ), toimitettuna kotiisi. Alla mainitut hinnat sisältävät tarkistusmittauksen ja esittelykäynnin Pirkanmaan alueella. Ovimallit nähtävillä myymälässä osoitteessa Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. Esillä noin 100 erilaista ovimallia. Soita 0503100280 ja sovi aika tapaamiselle tai laita sähköpostia designkaluste@designkaluste.fi

Tarjoukset voimassa toistaiseksi!

Esimerkkihinnat:

Asennustarjoukset:

Asennustarjous 1. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan alueella edellämainituille tarjousoville 490€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Asennustarjous 2. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan ulkopuolella oleviin kohteisiin ( n. 250km säteellä tampereelta ) edellämainituille tarjousoville asennustarjous 670€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Työtasot, välitila ja valaistus

Ovien vaihto remontin yhteydessä kannattaa miettiä myös pöytätasojen sekä välitilalaatoituksen uudistamista tai vaihtamista esim. välitilalasiin tai laminaattiin. Tasovärejä sekä välitilalevyjä löytyy täältä.

Välitilaan sopii myös erinomaisesti uusi Aluco sisustuslevy, josta löydät lisää tietoa osoiteesta www.helakeskus.fi

Valaistus voidaan toteuttaa esimerkiksi laadukkailla led-valaisimilla. Käytämme laadukkaita Savon LED-valaisimia.

Keittiön ovimallit

Myymälä

Mallikeittiöitä, noin 100 erilaista ovimallia, tasomalleja ja värimallit välitilamateriaaleista ym. löytyy myymälästämme osoitteesta Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. MYYMÄLÄ AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN. SOITA JA SOVI AIKA TAPAAMISELLE tai LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA designkaluste@designkaluste.fi

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarkistusmittaus Tampereella ja ympäristökunnissa.

Teemme ovienvaihtoremontteja n. 250km säteellä Tampereesta. Jos asut Pirkanmaan ulkopuolella niin ota mitat ovistasi ja pyydä tarjous sähköpostilla… designkaluste@designkaluste.fi

Vesa Silvola 050-3100 280

Meiltä myös:

  • keittiökalusteet
  • kylpyhuonekalusteet
  • wc kalusteet
  • keittiön mittatilausovet
  • komeroiden oviremontit mittatilaustyönä
  • kaikki kalusteasennustyöt

Avainlippu on hyvä merkki!

Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa.

Merkki antaa kuluttajille mahdollisuuden valita suomalainen vaihtoehto ja vaikuttaa omien ostopäätösten kautta omaan ja muiden ihmisten elämään. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteelle lasketaan kotimaisuusaste, joka on suomalaisten kustannus-ten osuus tuotteen omakustannehinnasta. Laskutoimituksessa huomioidaan esimerkiksi raaka-aineet, pakkaustarvikkeet, markkinointikustannukset ja rahoitus. Kotimaisuusaste voi vaihdella paljonkin riippuen esimerkiksi siitä, miten suuren osan kustannuksista raaka-aineet muodostavat, koska kaikkia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta. Siksi vähimmäisvaatimus on, että kotimaisuusaste on yli 50 prosenttia.

LISÄTIETOJA www.avainlippu.fi

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy