Liukuovikomerot ja liukuovet

Kotimaiset Kabinetti liukuovikomerot ja liukuovet mittatilaustyönä. Erinomainen hinta-laatusuhde.

Säilytysratkaisut ja rungot

VAKIO+ runkomallistolla rakennat toimivat ja tyylikkäät kaapistot. Kaapistot valmistetaan mittatilaustyönä Ecolamilla Polvijärvellä. Runkovärin lisäksi voit määrittää kaapiston korkeuden ja syvyyden, hyllyjen määrän ja paikat. Jos et halua ylimääräisiä reikiä runkoon, kaapisto on mahdollista toimittaa vain niillä rei’illä, jotka olet hyllyille määrittänyt.

Vaikka kotisi tilat ja vanhat kaapit eivät olisikaan standardikokoisia, voit uudistaa eteisen kaapin tai vaatehuoneen säilytysjärjestelmän vaivattomasti. Saat juuri sinun tiloihisi räätälöidyn ratkaisun yllättävän kohtuulliseen hintaan. Näin säästyt turhalta päänvaivalta.

Valitse useista VAKIO+ värivaihtoehdoista sekä lisävarusteista ja yhdistele niitä mielesi mukaan.

Lisätietoa löydät täältä.

Värivaihtoehdot

Liukuovikomerot on saatavilla seuraavissa väreissä: valkoinen, harmaa, laava, valkaistu tammi, tumma tammi ja pähkinä.

Ovimallit

Valikoimaa on lähes rajattomasti, yhdistele oman makusi mukaan ovikehys sekä pintavaihtoehtoja. Ovimekanismit ovat laadukkaat, kestävät sekä erittäin pehmeästi liukuvat. Katso ovimalleja.

Liukuovet vanhoihin runkoihin

Olemme toteuttaneet myös ratkaisuja, joissa uudet liukuovet asennetaan vanhoihin komeron runkoihin. Tämä on hyvä ratkaisu, jos vanhat rungot on hyvässä kunnossa eikä ne vaadi suuria rakenteellisia muutoksia.

Toimitukset ja asennukset

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva säilytysratkaisu. Toimitusaika on n. 3 viikkoa ja saat ne halutessasi myös avaimet käteen asennettuna.

Rahoitus

Tarvittaessa voit hakea kauttamme Nordean Joustorahoitusta, joka on hyvä tapa maksaa kalusteet ja asennukset osissa.

Meiltä myös:

  • keittiökalusteet
  • kylpyhuonekalusteet
  • ovien vaihdot keittiöön ja komeroihin
  • puukeittiöt
  • mittatilauskeittiöt
  • puusepäntyöt
  • huoneistoremontit
  • rahoitus

 

Avainlippu on hyvä merkki!

Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa.

Merkki antaa kuluttajille mahdollisuuden valita suomalainen vaihtoehto ja vaikuttaa omien ostopäätösten kautta omaan ja muiden ihmisten elämään. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteelle lasketaan kotimaisuusaste, joka on suomalaisten kustannus-ten osuus tuotteen omakustannehinnasta. Laskutoimituksessa huomioidaan esimerkiksi raaka-aineet, pakkaustarvikkeet, markkinointikustannukset ja rahoitus. Kotimaisuusaste voi vaihdella paljonkin riippuen esimerkiksi siitä, miten suuren osan kustannuksista raaka-aineet muodostavat, koska kaikkia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta. Siksi vähimmäisvaatimus on, että kotimaisuusaste on yli 50 prosenttia.

LISÄTIETOJA www.avainlippu.fi

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy