Kylpyhuonekalusteet mittojen mukaan!

Voit teettää kylpyhuonekalusteet massiivipuusta, viilupintaisesta levystä tai melamiinipintaisesta levystä.

Puiset kylpyhuonekalusteet

käsitellään laadukkailla öljyvahoilla, joka tekee niistä erittäin hyvin kosteutta sekä kulutusta kestäviä. Ne sopivat siis näin ollen moneen paikkaan missä tavalliset lastulevystä valmistetut kalusteet eivät kestä.

Puuviilulla pinnoitettu mdf-levy

on myöskin erittäin hyvä materiaali kylpyhuonekalusteisiin, kunhan se pintakäsitellään huolellisesti öljyvahalla. Kylpyhuonekalusteet ovat näin käsiteltynä erittäin hyvin kosteutta kestäviä.

Kosteudenkestävä melamiinipintainen lastulevy

soveltuu lähinnä kuiviin wc-tiloihin, vaikkakin siitä valmistettuja kylpyhuonekalusteita myydään paljon kosteisiin tiloihin.

Allasvaihtoehtoja on paljon

Altaan valinnalla on suuri vaikutus allaskaapin tyyliin sekä ulkonäköön. Vaihtoehtoja on useita, kuten allaskaapin päälle asennettavat valumarmorialtaat ja posliinialtaat, kivitasoon tai puutasoon upotettava allas ja tason päälle asennettavat malja-altaat. Tasoon upotettavilla altailla sekä malja-altailla allaskaapin mitoitus on helppo toteuttaa juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivaksi.

Allaskuvastoja

Hinnoittelu

Hinta-laatusuhde mittojen mukaan tehdyissä kylpyhuonekalusteissa on erinomainen. Kannattaa kysyä tarjous! Mittatilaustyönä saat juuri oikeankokoiset ja näköiset laadukkaat sekä kestävät kylpyhuonekalusteet tai wc-kalusteet!

Tarjoukset

Lisäksi varastosta löytyy hyvä valikoima valkoisia, tummasta tammesta sekä sapelimahongista valmistettuja kylpyhuonekalusteita: allaskaappeja, peilikaappeja, peilejä… Tilanpuutteen vuoksi kaikki varastossa olevat kylpyhuonekalusteet edullisesti! Katso tarjoukset!!! Ilmainen suunnittelu/mittakäynti Pirkanmaalla! Kalusteita toimitetaan kyllä ympäri Suomen eli ota rohkeasti yhteyttä vaikka kohteesi olisi kauempanakin! Myös asennukset! Hyödynnä kotitalousvähennys!

Meiltä myös:

Avainlippu on hyvä merkki!

Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa.

Merkki antaa kuluttajille mahdollisuuden valita suomalainen vaihtoehto ja vaikuttaa omien ostopäätösten kautta omaan ja muiden ihmisten elämään. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteelle lasketaan kotimaisuusaste, joka on suomalaisten kustannus-ten osuus tuotteen omakustannehinnasta. Laskutoimituksessa huomioidaan esimerkiksi raaka-aineet, pakkaustarvikkeet, markkinointikustannukset ja rahoitus. Kotimaisuusaste voi vaihdella paljonkin riippuen esimerkiksi siitä, miten suuren osan kustannuksista raaka-aineet muodostavat, koska kaikkia raaka-aineita ei ole saatavilla Suomesta. Siksi vähimmäisvaatimus on, että kotimaisuusaste on yli 50 prosenttia.

LISÄTIETOJA www.avainlippu.fi

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy