keittiön kaapin ovet – keittiö näyttäväksi

Kun vaihdat keittiön kaapin ovet saat uudistettua keittiösi ilmettä edullisesti ja nopeasti verrattuna kokonaiseen keittiöremonttiin. Pelkät ovet luovat ison osan keittiön ulkoasusta. Mittatilauksena saat sopivat keittiön kaapin ovet, katso hintaesimerkit! Meiltä löytyy tietysti myös muiden kiintokalusteiden ovia: komeroihin, wc-kalusteiden ovet, kylpyhuonekalusteiden ovet ym…

Paljonko uudet keittiön kaapin ovet maksaa ja kauanko se kestää?

Keittiön oviremontin hinta muodostuu ovien määrästä, ovimallista/materiaalista, asennuksista ja vaihdetaanko myös pöytätasot, välitilalevyt, laatikot ym. Useasti kokonaiskustannukset on välillä 1500-4500€. Asennukselle varataan aikaa useimmiten 1-3 päivää riippuen mitä kaikkea uusitaan.

Nyt keittiön kaapin ovet vaihdettuna edullisesti!

Laadukkaat kotimaiset mittatilausovet 1,0mm paksulla abs-reunalistalla, valmistettuna mittojen mukaan. Yli kolmekymmentä värivaihtoehtoa esim. kiiltävä valkoinen ja paljon erilaisia puusyykuvioita. Hintaryhmiin 3.-5. kuuluu maalattuja MDF-ovia, katso tarjousmallit!

Esimerkkihinta: Keittiön kaapin ovet 13kpl ( ei komeron ovet ) ja 5kpl laatikon etulevyä. Uudet Grass Tiomos saranat integroidulla vaimentimella, uudet vetimet ( max 5€/kpl ), toimitettuna kotiisi. Alla mainitut hinnat sisältävät tarkistusmittauksen ja esittelykäynnin Pirkanmaan alueella.

Ovimallit nähtävillä myymälässä osoitteessa Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. Esillä noin 100 erilaista ovimallia. Soita 0503100280 ja sovi aika tapaamiselle tai laita sähköpostia designkaluste@designkaluste.fi

Tarjoukset voimassa toistaiseksi!

Esimerkkihinnat:

Asennustarjoukset:

Asennustarjous 1. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan alueella edellä mainituille tarjousoville 490€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Asennustarjous 2. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan ulkopuolella oleviin kohteisiin ( n. 250km säteellä Tampereelta ) edellä mainituille tarjousoville asennustarjous 670€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Keittiön työtasot, välitila ja valaistus

Keittiön kaapinovien vaihdon yhteydessä kannattaa miettiä myös pöytätasojen sekä välitilalaatoituksen uudistamista tai vaihtamista esim. välitilalasiin tai laminaattiin. Tasovärejä sekä välitilalevyjä löytyy täältä.

Välitilaan sopii myös erinomaisesti laminaattilevy tai Aluco sisustuslevy, joista löydät lisää tietoa osoiteesta https://www.helatukku.com/tuoteryhma/sisustuslevyt/

Valaistus keittiöön voidaan toteuttaa esimerkiksi laadukkailla led-valaisimilla. Käytämme laadukkaita Savon ja Häfelen LED-valaisimia.

Saatavilla eri keittiön ovi vaihtoehtoja:

Myymälä

Mallikeittiöitä, noin 100 erilaista ovimallia, tasomalleja ja värimallit välitilamateriaaleista ym. löytyy myymälästämme osoitteesta Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. MYYMÄLÄ AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN. SOITA JA SOVI AIKA TAPAAMISELLE tai LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA designkaluste@designkaluste.fi Tule ja tutustu mitä eri vaihtoehtoja on saatavilla, valikoima on laaja!

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarkistusmittaus Tampereella ja ympäristökunnissa.

Teemme ovienvaihtoremontteja n. 250km säteellä Tampereesta. Jos asut Pirkanmaan ulkopuolella niin ota mitat ovistasi ja pyydä tarjous sähköpostilla… designkaluste@designkaluste.fi

Vesa Silvola 050-3100 280

Meiltä myös saatavilla muita kiintokalusteita, kuten:

  • keittiökalusteet
  • kylpyhuonekalusteet
  • wc kalusteet
  • keittiö: mittatilausovet
  • komeroiden oviremontit mittatilaustyönä
  • kaikki kalusteasennustyöt

Kaapinovien valikoima on suuri!

Materiaaleja uusiin oviin on monia: melamiinipintaiset, mikrolaminaattipintaiset, laminaattipintaiset, maalatut kalusteovet, aidolla puuviilulla pinnoitetut kalusteovet sekä kokopuiset keittiöovet.

Värien ja kuvioiden maailma

Meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka täydentävät keittiösi ilmettä. Voit valita keittiönovet, jotka sopivat täydellisesti keittiösi lattian, työtason ja muiden keittiökalusteiden kanssa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä materiaali valinta on oikea minun keittiöön?

Vaihtoehtoja keittiön oviin on paljon. Kuten maalattuja tai muulla tavoin pinnoitettuja ovia. Uuden oven valinta ei aina käy niin helposti. Keittiöön kannattaa valita ovien materiaali esimerkiksi elämäntilanteen mukaan: Keittiö on hyvin helposti tila, jossa kalusteet ja keittiön ovet voivat saada kolhuja, naarmuja tai kosteutta. Joten pienten lasten kanssa valinta kohdistuukin monesti melamiini, laminaatti tai viilupintaisiin oviin maalattujen sijasta. Edellämainitut materiaalit kestää hyvin arjen pieniä kolhuja.

Millä keittiön kaapin ovet puhtaaksi?

Voit puhdistaa keittiön kalusteovet kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaavia aineita, jotta pinta pysyy hyvänä. Maalatut keittiökaapin kalusteovet on erityisen herkkä naarmuille. Joten muita ovimateriaaleja voikin pyyhkiä miedolla pesuaineella melko vapaasti. Materiaali on hyvä tuntea, ettei tule vahinkoja puhdistuksen yhteydessä.

Saanko kotitalousvähennyksen?

Saat hakea verottajalta kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta.

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy