Uudista keittiösi ilme käden käänteessä: Keittiön ovet vanhoihin runkoihin

Ovien vaihto keittiön kaappeihin ja muihin kiintokalusteisiin!

Keittiökaappien ovien vaihto on nopea ja edullinen tapa uudistaa keittiösi ilmettä verrattuna kokonaiseen keittiöremonttiin. Mittatilauksena saat sopivat keittiön kaapin ovet, katso hintaesimerkit!

Meiltä löytyy tietysti myös muiden kiintokalusteiden ovet: komeronovet, wc-kalusteiden ovet, kylpyhuonekalusteiden ovet ym. Koko keittiö voi muuttua ihan toiseksi pelkästään kaapin ovilla!

Paljonko oviremontti maksaa ja kauanko se kestää?

Keittiön oviremontin hinta muodostuu ovien määrästä, ovimallista/materiaalista, asennuksista ja vaihdetaanko myös pöytätasot, välitilalevyt, laatikot ym. Useasti kokonaiskustannukset on välillä 1500-4500€. Asennukselle varataan aikaa useimmiten 1-3 päivää riippuen mitä kaikkea uusitaan.

Nyt keittiö uusiksi: kaappien ovet vaihdettuna edullisesti!

Laadukkaat kotimaiset mittatilausovet 1,0mm paksulla abs-reunalistalla, valmistettuna mittojen mukaan. Yli kolmekymmentä värivaihtoehtoa esim. kiiltävä valkoinen ja paljon erilaisia puusyykuvioita. Hintaryhmiin 3.-5. kuuluu maalattuja MDF-ovet, katso tarjousmallit!

Esimerkkihinta: Yhteensä 13kpl keittiön kaapinovia ( ei komeron ovet ) ja 5kpl laatikon etulevyä. Uudet Grass Tiomos saranat integroidulla vaimentimella, uudet perusvetimet ( max 5€/kpl ), toimitettuna kotiisi. Tarvittaessa ennen tilausta käymme mittaamassa kalusteovet Pirkanmaan alueella.

Keittiön ovimallit nähtävillä myymälässä osoitteessa Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. Esillä noin 100 erilaista ovimallia. Soita 0503100280 ja sovi aika tapaamiselle aikaa tai laita sähköpostia designkaluste@designkaluste.fi

Tarjoukset voimassa toistaiseksi!

Esimerkkihinnat:

Asennustarjoukset:

Asennustarjous 1. Keittiön ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan alueella edellä mainituille tarjousoville 490€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja vanhat kuljetamme pois sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Asennustarjous 2. Ovikaupan yhteydessä Pirkanmaan ulkopuolella oleviin kohteisiin ( n. 250km säteellä Tampereelta ) edellä mainituille tarjousoville asennustarjous 670€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

 

Työtasot, välitila ja valaistus

Ovien vaihto remontin yhteydessä voi ja kannattaa miettiä myös pöytätasojen sekä välitilalaatoituksen uusiin vaihtamista esim. välitilalasiin tai laminaattiin. Tasovärejä sekä välitilalevyjä löytyy täältä.

Uusi välitila voidaan vaihtaa myös laminaattilevyyn tai Aluco sisustuslevyyn, josta löydät lisää tietoa osoiteesta https://www.helatukku.com/tuoteryhma/sisustuslevyt/

Valaistus voidaan toteuttaa esimerkiksi laadukkailla led-valaisimilla. Käytämme laadukkaita Savon ja Häfelen LED-valaisimia.

Keittiö ovimallit

Myymälä

Mallikeittiöitä, noin 100 erilaista ovimallia, tasomalleja ja värimallit välitilamateriaaleista ym. löytyy myymälästämme osoitteesta Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI.

MYYMÄLÄ AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN. SOITA JA SOVI AIKA TAPAAMISELLE tai LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA designkaluste@designkaluste.fi

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen tarkistusmittaus Tampereella ja ympäristökunnissa.

Teemme ovienvaihtoremontteja n. 250km säteellä Tampereesta. Jos asut Pirkanmaan ulkopuolella niin ota mitat ovistasi ja pyydä tarjous sähköpostilla… designkaluste@designkaluste.fi

Vesa Silvola 050-3100 280

Uusi ilme keittiöösi vain muutamalla askeleella

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme, joka tuo keittiöösi uutta ilmettä. Meiltä saat uudet keittiön ovet vanhoihin runkoihin helposti ja nopeasti.

Eikö olisi ihanaa, jos keittiöön saisi täysin uuden ilmeen ilman suurta remonttia? Uutta ilmettä ja tyyliä saat keittiössä pelkällä ovien vaihdolla.

Keittiön ovien vaihto on yksinkertaista ja nopeaa

Kalusteovet ovat usein ensimmäinen asia, joka vanhenee ja menettää tyyliään ajan myötä. Ovien vaihto on helppo tehdä itse, eikä se vaadi erikoistyökaluja tai -taitoja.

Voit valita laajasta valikoimastamme juuri sinun keittiöösi sopivat värit.

Keittiön ovet vanhoihin runkoihin silloin kun haluat saada uuden ilmeen helposti tai esimerkiksi ennen asunnon myyntiä. Se voi nopeuttaa asunnon myyntiä tai jopa nostaa koko asunnon hintaa.

Laaja valikoima ovia jokaiseen makuun

Tarjoamme laajan valikoiman ovia, jotka sopivat jokaiseen keittiöön ja makuun. Olipa valintasi moderni tai perinteinen, löydät meiltä ovet, jotka täydentävät keittiösi tyyliä.

Voit valita kalusteoven monista eri materiaaleista, väreistä ja tyyleistä, jolloin keittiösi saa aivan uuden ilmeen.

Meiltä myös:

  • keittiökalusteet
  • kylpyhuonekalusteet
  • keittiön ovet
  • wc kalusteet
  • komeroiden oviremontit mittatilaustyönä
  • kaikki kalusteasennustyöt

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko maksaa keittiökaappien ovien vaihto?

Useasti kustannukset on 1500-4500€ riippuen mitä kaikkea vaihdetaan.

Millä kaapin ovet puhtaaksi?

Voit puhdistaa keittiön kaapinovet vain kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaavia aineita, jotta pinta pysyy hyvänä.

Esimerkiksi maalatut kalusteovet ovat herkkiä naarmuille. Melamiini ja laminaattipinnat on helppo puhdistaa.

Voiko keittiön kaappeja ja kaappien ovia maalata?

Kyllä, keittiön kaappeja voidaan maalata, mutta on tärkeää valita oikea maali ja noudattaa asianmukaisia valmistelutoimenpiteitä.

Saanko kotitalousvähennyksen?

Voit saada verottajalta kotitalousvähennystä koko asennustyön osuudesta.

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy