Mittatilaus kaapinovet – Täydellinen valinta keittiön uudistukseen

Ovienvaihto keittiöön ja muihin kiintokalusteisiin!

Keittiökaappien ovien vaihto on nopea ja edullinen tapa uudistaa keittiösi ilmettä verrattuna kokonaiseen keittiöremonttiin. Mittatilauksena saat sopivat keittiön kaapin ovet, katso hintaesimerkit! Meiltä löytyy tietysti myös muiden kiintokalusteiden ovet: komeronovet, wc-kalusteiden ovet, kylpyhuonekalusteiden ovet ym. Kaikki tuotteemme on laadukkaita!

Paljonko oviremontti maksaa ja kauanko se kestää?

Keittiön oviremontin hinta muodostuu ovien määrästä, siihen vaikuttaa materiaali, ovimalli, asennuksista ja vaihdetaanko myös pöytätasot, välitilalevyt, laatikot ym. Useasti kokonaiskustannukset on välillä 1500-4500€. Asennukselle varataan aikaa useimmiten 1-3 päivää riippuen mitä kaikkea uusitaan.

Nyt keittiön kalusteovet vaihdettuna edullisesti, helposti ja nopeasti!

Laadukkaat kotimaiset kaapinovet 1,0mm paksulla abs-reunalistalla, valmistettuna mittojen mukaan. Yli kolmekymmentä värivaihtoehtoa esim. kiiltävä valkoinen ja paljon erilaisia puusyykuvioita. Hintaryhmiin 3.-5. kuuluu maalattuja MDF-ovia, katso tarjousmallit!

Esimerkkihinta: Yhteensä 13kpl keittiökaapinovia ( ei komeron ovi ) ja 5kpl laatikon etulevyä. Uudet Grass Tiomos saranat integroidulla vaimentimella, uudet perusvetimet ( max 4€/kpl ), toimitettuna kotiisi. Alla mainitut hinnat sisältävät tarkistusmittauksen ja esittelykäynnin Pirkanmaan alueella. Ovimallit nähtävillä myymälässä osoitteessa Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. Esillä noin 100 erilaista ovimallia. Soita 0503100280 ja sovi aika heti tapaamiselle tai laita sähköpostia designkaluste@designkaluste.fi

Tarjoukset voimassa toistaiseksi!

Esimerkkihinnat:

Asennustarjoukset:

Asennustarjous 1. Ovi kaupan yhteydessä Pirkanmaan alueella edellä mainituille tarjousoville vain 490€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Asennustarjous 2. Ovi kaupan yhteydessä Pirkanmaan ulkopuolella oleviin kohteisiin ( n. 250km säteellä Tampereelta ) edellä mainituille tarjousoville asennustarjous 670€. Asennuspaketti sisältää vanhojen ovien purkutyön ja poiskuljetuksen sekä uusien ovien ja vetimien asennuksen ja matkakustannukset.

Työtasot, välitila ja valaistus

Ovienvaihtoremontin yhteydessä voidaan miettiä myös pöytätasojen sekä välitilalaatoituksen uudistamista tai vaihtamista esim. välitilalasiin tai laminaattiin.

Tasovärejä sekä välitilalevyjä löytyy täältä.

Välitilaan sopii myös erinomaisesti Aluco sisustuslevy tai 3mm paksu laminaatti levy, joista löydät lisää tietoa osoiteesta https://www.helatukku.com/tuoteryhma/sisustuslevyt/

Valaistus voidaan toteuttaa esimerkiksi laadukkailla led-valaisimilla. Käytämme laadukkaita Savon ja Häfelen LED-valaisimia.

Keittiön ovimallit

Uusi ilme keittiöösi mittatilaus kaapinovien avulla

Mittatilaus keittiö kaapin ovet on ihanteellinen tapa päivittää keittiösi ilme nopeasti ja helposti. Kun valitset mittatilaus ovia, saat meiltä ovet, jotka sopii tyyliisi. Valinta on sinun!

Laaja valikoima ovia jokaiseen makuun

Tarjoamme laajan valikoiman kaapinovia, jotka sopivat jokaiseen keittiöön ja makuun. Olipa valinta moderni tai perinteinen, valkoinen tai värikäs, pinta sileä tai strukturoitu löydät meiltä ovet, jotka sopivat sinun keittiöön. Voit valita kalusteovet monista eri materiaaleista, väreistä ja tyyleistä, jolla saat keittiöösi aivan uuden ilmeen. Tutustu väri valikoimaan!

Myymälä

Mallikeittiöitä, noin 100 erilaista ovimallia, tasomalleja ja värimallit välitilamateriaaleista ym. löytyy myymälästämme osoitteesta Moisiontie 3, 33480 YLÖJÄRVI. MYYMÄLÄ ON AUKI SOPIMUKSEN MUKAAN. SOITA JA SOVI AIKA TAPAAMISELLE tai LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA designkaluste@designkaluste.fi

Ota yhteyttä ja pyydä heti ilmainen tarkistusmittaus vain Tampereella ja ympäristökunnissa.

Teemme ovi vaihtoremontteja n. 250km säteellä Tampereesta. Jos asut Pirkanmaan ulkopuolella niin ota mitat ovistasi ja pyydä tarjous sähköpostilla… designkaluste@designkaluste.fi

Vesa Silvola 050-3100 280

Meiltä myös:

  • keittiökalusteet
  • kylpyhuonekalusteet
  • wc kalusteet
  • keittiön mittatilausovet
  • komeroiden oviremontit mittatilaustyönä
  • kaikki kalusteasennustyöt

Kestävät ja ympäristöystävälliset ratkaisut

Kestävyys on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Valitsemalla meidän mittatilaus kaapinovet, teet valinnan kestävän kehityksen puolesta.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko maksaa keittiön ovien vaihto?

Usein hintahaarukka on 1500-4500€ riippuen mitä kaikkea vaihdetaan.

Millä keittiön kaapin ovet puhtaaksi?

Voit hyvin puhdistaa kalusteovet kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Vältä hankaavia aineita, jotta pinta pysyy hyvänä. Maalatun kalusteoven pinta on erityisen herkkä naarmuille. Materiaali tulee tuntea ennen puhdistusaineiden käyttöä.

Voiko keittiön ovia ja kaappeja maalata?

Kyllä, keittiö kaappeja voidaan maalata, mutta on tärkeää valita oikea maali ja noudattaa asianmukaisia valmistelutoimenpiteitä. Joidenkin ovien materiaali on sellaista, joita ei kannata maalata kuten kalvo-ovet. Kun tilaat vaihtotyön meiltä niin siinä yhteydessä voidaan maalata myös esimerkiksi kellastuneita kaapin päätyjä, sokkeleita, peitelevyjä ym. osia. Väri on useimmiten valkoinen, mutta osa asiakkaista tilaa esimerkiksi vanhojen valkoisten osien maalauksen mustaksi.

Saanko kotitalousvähennyksen?

Saat hakea verottajalta kotitalousvähennystä asennustyön osuudesta.

Designkaluste Finland Oy
Moisiontie 3
33480 YLÖJÄRVI

Puh: 050-3100 280
Email: designkaluste(at)designkaluste.fi

© Designkaluste Finland Oy